İSTANBUL / BEYOĞLU - Galatasaray Üniversitesi Galatasaray İlkokulu

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü ile ilgili sınıflarımızda etkinlikler düzenlendi.Kişisel Verilerimizin korunmasının önemi yapılan etkinlikler ile vurgulandı.

Mrt

Galatasaray İlkokulu ve Ortaokulu olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılı ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü programı düzenlendik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Güzel Okuma ve Güzel Yazma Yarışmasında Mansiyon ödülü almaya hak kazanan 4/A sınıfı öğrencisi Deniz ERTAN 'ı ve Öğretmenimiz Gonca ERTEN' i tebrik ederiz.

Öğrencimiz ödülünü İlçe Milli Eğitim  Müdürlüğünce yapılan tören ile aldı.

Bizi gururlandıran öğrencimizi bir kez daha tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

3-B sınıfıyla Fransız Kültür Merkezine gittik.Bu eğlenceli gezimizde kütüphanede etkinlik yapmanın keyfini yaşadık.

Ock

2023 Yılını okulumuzda yaptığımız etkinliklerle uğurladık.Yeni yılda herkese sağlıklı ,huzurlu ,başarılı bir yıl dileriz .Yeni yılımız kutlu olsun!!

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Beyoğlu İlçesi Geleneksel Çocuk Oyunları Seksek Mendil Kapmaca ve Yakan Top branşlarında Galatasaray İlkokulu olarak 1.olduk.

Bize bu gururu yaşatan tüm öğrencilerimizi ve emeği büyük olan Beden Eğitimi Ogretmenlerimiz Yaprak ALPTOGAN , T.Veysel YÜCEL 'i tebrik ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bir hafta boyunca yaptığımız etkinliklerle kutladık. 100. yaşında Cumhuriyetin bize kazandırdıklarını  ve onu bize kazandıran Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK 'ü minnetle andık. "Emanetin Emin Ellerde " dedik ve daha nice yüzyıllar koruyacağımıza olan inancımızla , Cumhuriyetimizin 100.yaşı kutlu olsun!

Ekm

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Şişli Belediyesi'nin Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi' ne ziyarette bulunduk. Can dostlarımızın sevgiye, bakıma olan ihtiyaçlarını ellerinden geldiği en iyi şekilde  karşılamaya çalışan Şişli Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri görevlilerine teşekkür ederiz.

Can dostlarımızı seviyoruz ve  yaşam haklarına saygı duyuyoruz. İyi ki varlar!!!

Eyl

Galatasaray İlkokulu olarak 2023-2024 Egitim-Ogretim Yılınin açılışını misafir olduğumuz  Galatasaray  Lisesinde yapılan tören ile yaptık .Törende Galatasaray Lisesi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Reşat DABAK, Okul Müdürümüz Ferda ÖNENGÜT YAPAR, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı Sayın İnan KİRAC, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun ÖZBEK, Galatasaray Derneği Başkanı Sayın Fidel BERBER yer aldılar. Tüm öğrencisi, öğretmeni ve çalışanlarıyla birlikte büyük coşkuyla başlayan yeni eğitim öğretim yılımızın başarılı, mutlu geçmesini dileriz.

Haz

Galatasaray İlkokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı harezmi Projesi kapsamında okulumuz 2/B sınıfının  "Geri Dönüşüm Dünyayı Kurtarir "sloganıyla yapmis olduğu çalismalari Harezmi Paylaşım Günleri etkinliği bünyesinde sergiledik. Emeği geçen tüm öğretmen ve ogrencilemizi kutluyoruz.

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Beyoğlu İlcesi Geleneksel Çocuk Oyunlari Yakan Top Turnuvasinda okulumuz ilçe birincisi olmuştur. Bize bu gururu yaşatan öğrencilerimize, Beden Egitimi Ogretmenimiz Turgay Veysel Yucel e, Sinif Ogretmenlerimiz Ayşe NALBANT YEKSAN ve Muzaffer AVCİ ya teşekkür ederiz.